עשרות אלפי עסקים קטנים במאות ענפים שונים , פועלים בישראל ברחבי הארץ .
רק 18 הגיעו לגמר במשאל התחרות שארגן . בית העסק היחידי בענף כלי
כלי הנגינה, 45 שנות וותק , אמינות ומוניטין .
לא אנחנו קבענו זאת, אלא חבר השופטים של העיתון הגדול והאמין במדינה .
לא רק , אלא גם עשרות אלפי לקוחותינו המרוצים במשך השנים ברחבי הארץ וביניהם :
פנינה זלצמן ז"ל : "אני שמחה לציין את שביעות רצוני מהפסנתר , מצליליו הנעימים , ממגעו האחיד והמאוזן" .
נעמי שמר ז"ל : "אני מודה לכם על כל צליל" .
הקונסרבטוריון ליד האקדמיה למוסיקה בי"ם : "תלמידינו ומורינו המנגנים על הכלי , הביעו את שביעות רצונם הרבה ואנו מקווים לרכוש בקרוב פסנתר נוסף" .
הפרופ' ויקטור דרביאנקו מהקדמיה למוסיקה :"הנני להביע את דעתי החיובית ביותר בקשר לפסנתרים הנ"ל , הן מבחינת איכויות הצלילים, המגע, הרפטיציה וכיו"ב. הפסנתרים מתאימים לשימושו של כל פסנתרן מקצועי ובאולמות ציבוריים" .
הפרופ' עמנואל קרסובסקי מהאקדמיה למוסיקה: אני שמח לציין את שביעות רצוני מאיכותם הגבוהה של הפסנתרים , מהצליל היפה ומהרמה המקצועית של המגע" .
בי"ס רימון: "רצוננו להודות לך על המלצתך הנבונה לרכישת פסנתרים" .
קונסרבטוריון הפרופסור שור : "מיטב תודות עבור הפסנתר הנפלא שלכם"
אונ' בר אילן , הפרופ' בתיה חורגין :
This pianos has been used by our students as a practice piano"
." and has been most satisfactory
הפסנתרנית של התזמורת הפילהרמונית הישראלית, רות מנזה ז"ל : "התרשמתי מאוד מהצליל המצוין של הכלי , מתגובתו המעולה וממגע הקלידים ומהמחיר הנוח מאוד" .
פרופ' אנדרה היידו : "אני מוכן להצטרף ברצון להמלצותיהם של עמיתיי השונים מהאקדמיה למוסיקה. הפרופסורים ברכה עדן, אלכסנדר תמיר , עמנואל קרסובסקי, פנינה זלצמן ןאחרים ולהמליץ על הפסנתר בחום ".
גם רבים ממנצחי האופרה הישראלית הביעו את שביעות רצונם מהפסנתרים ומעל לכולם - המאסטרו ליאונרד ברנשטיין ז"ל הודה לבית הפסנתר בכתב ידו עבור הפסנתר שסופק לשימושו בישראל .